header-incl-logo-02-01

Over

Patrick Brouwers Architectuur & Advies is in 2013 gesticht en is voornamelijk actief in de sectoren particuliere woningbouw en recreatie. Met name is de intensieve samenwerking met de bewoner of eindgebruiker om een specifiek eindresultaat te behalen de drijfveer achter deze specialisatie. Het is iedere keer een mooie uitdaging bijzondere wensen te vertalen in een ruimtelijk ontwerp waarin de gebruiker zich helemaal thuisvoelt. In het ontwerp- en bouwproces staat de klantwens centraal en is een professionele en servicegerichte dienstverlening het credo. Er wordt veel waarde gehecht aan de omgeving van het gebouw als externe invloed en specifieke details die dit versterken. Meer informatie over de bureauvisie.

Hierbij worden creativiteit en technische kennis ingezet om de perfecte balans te zoeken tussen architectuur, functie, techniek en omgeving. Dit wordt versterkt met 5 jaar ervaring bij diverse architectenbureau's in de regio Noord Brabant.

Patrick Brouwers studeerde, na bouwkundige opleidingen aan de MTS en HTS te hebben doorlopen, af aan de Technische Universiteit Deflt, faculteit bouwkunde, is gediplomeerd architect en geregistreerd bij het Bureau Architectenregister.